06 - 389 013 66 info@xperienz-events.nl

Vrouw 2018 “Tropical Summer”

 

(27-5-2018)

VROUW 2018 “Tropical Summer”

is de opvolger van VROUW 2016 en VROUW 2017 ft. JUST MEN
Nu is er gekozen voor het thema “ Tropical Summer” dit met een knipoog naar de zeer extreem warme dag van VROUW 2017 gehouden op 28 mei 2017.

VROUW 2018 moet wederom een totaalbeleving worden van winkelen, ruiken, proeven, proberen, zien, doen en ervaren. Het moet een onvergetelijke dag worden voor alle vrouwen en mannen die graag midden in het leven staan en verrast willen worden met allerlei moois dat het leven bijzonder en soms zo wonderlijk maakt. Een fair met ongeveer 150 standhouders in de categorieën: Home and Living, Beauty and Welness, Mode & accesoires, Gezondheid, Kunst, Spiritueel en een heus Foodplein.
Een interactieve fair tussen standhouders en bezoekers.

 

Tickets

Je kunt vooraf tickets bestellen. Woon je in Losser dan bezorgen we je de tickets na betaling thuis. Woon je buiten Losser dan brengen we € 0,83 in rekening voor de verzendkosten. Tickets kosten in de voorverkoop € 5,- per stuk. Aan de Kassa betaal je € 7,-. Voor kinderen t/m 11 jaar is de toegang gratis, kinderen van 12 t/m 16 jaar betalen slechts € 3,-. Kaarten voor kinderen zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf.

Na je bestelling ontvang je een email met aanvullende informatie. Nadat we je betaling binnen hebben ontvang je de tickets thuis.
Parkeren terrein Steenfabriek de Werklust € 1,- voor de scouting

tickets

Standhouders

VROUW 2018 “ Tropical Summer” is een fair met ongeveer 150 standhouders in de categorieën: Home and Living, Beauty and Welness, Mode & accesoires, Gezondheid, Kunst, Spiritueel en een heus Foodplein. Dit event is geschikt voor alle vrouwen en mannen die graag midden in het leven staan en verrast willen worden met allerlei moois dat het leven bijzonder en soms zo wonderlijk maakt. En u kunt daarbij zijn.
VROUW 2018 “ Tropical Summer” daar waar u als standhouder niet mag ontbreken.

Schrijf u nu in!


De Locatie

Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt de steenfabriek plotseling op. De ringoven met in het midden de circa 45 meter hoge schoorsteen. Het succes van Vrouw2016 en VROUW2017 werd mede bepaald door deze unieke locatie aan de rand van Losser.

In de steenfabriek zijn alle onderdelen nog aanwezig. Van de kleigroeve tot de ringoven. In deze sfeervolle ambiance komt VROUW 2018 “ Tropical Summer” echt tot haar recht.


 

Delen via: