06 - 389 013 66 info@xperienz-events.nl

Locatie

Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt de fabriek plotseling op. De ringoven met in het midden de circa 45 meter hoge schoorsteen. De locatie is ook al zo uitzonderlijk. De meeste steenfabrieken zijn te vinden langs de kleirijke rivieren. Een rivier is echter in geen velden of wegen te bekennen.

Het unieke van de steenfabriek is dat alle onderdelen nog aanwezig zijn. Van de kleigroeve tot de ringoven, waaruit het uiteindelijke product te voorschijn kwam. Hierin schuilt de potentie van het complex. De Werklust is door zijn compleetheid en authenticiteit een uniek monument van bedrijf en techniek.

Voor de 3e keer dit fantastische event. Het succes van VROUW 2016 en VROUW 2017 werd mede bepaald door deze unieke locatie aan de rand van Losser. Het bezoekersaantal afgelopen jaar lag (helaas) door de extreme warmte en Hemelvaartsweekend op ongeveer 1500 en de eerste editie was ongeveer 1700. Hierin wordt toch een stijging verwacht gezien de aanhoudende overweldigende reacties over VROUW 2016 en VROUW 2017. En in deze sfeervolle ambiance komt ook daar VROUW 2018 “Tropical Summer” echt tot haar recht.

Steenfabriek “de Werklust”
Smuddeweg 3
7581 PN Losser
www.dewerklust.nl

 

Delen via: